CAMERA INSPECTIE RIOLERING

Met onze speciale riool camera kunnen we vaststellen waar uw verstopping is. Met gebruik te maken van onze speciale camera kunnen we bestuderen of riolering een goede afloop heeft. Het belangrijkste van een camera inspectie is eigenlijk controleren of er een lek in de leiding is.

Onze vakmensen bepalen of er een camera inspectie moet gebeuren of niet. We proberen onze klanten altijd de juiste informatie te geven, want soms is het wel onnodig om een camera inspectie te doen. Onze klant tevredenheid is zeer belangrijk. Na het bespreken met onze vakman kunt U zelf bepalen of U een camera inspectie wilt of niet. Camera inspectie is soms zeer belangrijk. Een Ontstopper zonder camera betekent eigenlijk een mens zonder ogen. Een mens zonder ogen kan ook wel leven maar niet zoals het moet. Een ontstopper evenwel kan ook ontstoppen zonder een camera maar kan uw probleem niet altijd oplossen. Daarom is het voor uw bestwil dat U bij de juiste ontstopper bent . Hiervoor is ONTSTOPPER 30 de juiste adres voor. We zullen U dag en nacht van dienst zijn; U kunt ons 'smorgens vroeg , in de middag , 's avonds of zelfs in de nacht bellen. Ontstopper 30 zal uw probleem zorgeloos oplossen.

Camera inspectie riolering kan enkel uitgevoerd worden bij een buis vanaf diameter 75 dik. Bij een dunnere buis zal onze camera geen genoeg ruimte hebben om te draaien in de bochten. Als de buis recht zou lopen zonder bochten zou het ook mogelijk zijn voor een camera inspectie riolering, maar meestal zijn er bochten geplaatst waardoor het moeilijk wordt om camera inspectie riolering uit te voeren.

Kostprijs Camera inspectie riolering?

De kostprijs van een camera inspectie bedraagt 80 euro. We blijven de goedkoopste op de markt, als U kan bewijzen dat het elders goedkoper is zullen wij het verschil aan U TERUG BETALEN.


Camera inspectie riolerin