ONTSTOPPEN EN REINIGEN

Ontstoppen en reigen van uw leiding moet normaal gezien jaarlijks gebeuren. U hoeft niet te wachten totdat uw leiding verstopt is geraakt. Als U toch een verstopte leiding hebt kunnen onze vakmannen het zeker oplossen. Om uw riool te ontstoppen en te reinigen gebruiken we hoogtechnologische apparaturen om een gegarandeerd oplossing te hebben. Als uw riolering is verstopt kan het leven zeer zuur worden , daarom zijn we 24 uur 7 op 7 tot uw dienst. Het maakt voor ons echter niet uit wanneer U belt , we staan altijd tot uw dienst. Om uw riool te laten ontstoppen en te laten reinigen hebt U maar een centraal nummer en dat is ONTSTOPPER 30.

PRIJZEN VAN ONTSTOPPEN EN REINIGEN

Als het over een gewone reiniging van uw riolering gaat zal het U de minimum kostprijs aangerekend worden. Deze hangt natuurlijk ook af van de afstand dat we moeten rijden. In een straal van 15 km rond Antwerpen wordt er voor ontstoppen en reinigen van uw leiding geen vervoerkosten aangerekend. Als het afstand verder is dan 15 km wordt er 1,5 euro per km aangerekend. Als uw riolering moet ontstopt worden zal onze vakman samen met U het probleem eerst analyseren achteraf zal hij U wel zeggen hoeveel het zal kosten. Hiervoor mag U wel gerust zijn , want goedkoper dan ONTSTOPPER 30 zal niemand uw riolering ontstoppen en reinigen.

WAAROM ONTSTOPPEN EN REINIGEN

Het normale dagelijkse leven zal zuur zijn als U een verstopte leiding hebt. Doordat U uw riolering laat ontstoppen en reinigen zult U ook een gezonde en een zorgeloze leven hebben. Anders kunnen er veel bacterien en epidemien zich zeer snel versprijden, waardoor U en uw gezin zeer ziek kunnen worden. Door uw riool te laten ontstoppen en te laten reinigen kunt U zonder zorgen naar wc gaan. U hoeft niet te denken of het zal verstopt worden. Natuurlijk als U te lang wacht voor het ontstoppen en reigen van uw leiding kunnen er ergere oorzaken zich volgen. De werkuren zullen langer worden waardoor het voor u ook kostelijk zal zijn.

Ontstoppen en Reinigen

Ontstoppen en Reinigen
Ontstoppen en Reinigen